U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Aankomende Veiling - open voor biedingen -

Toekomstige Veilingen

Resultaten

Uitleg


Hoe kan ik inloggen?
Hiervoor is het eerst nodig om u te registreren. Dit kunt u doen via 'aanmelden' in de linker kolom. Na aanmelden bent u direct ingelogd. Wilt u later nogmaals inloggen dan kan dit via 'inloggen' in de linker kolom.

Hoe plaats ik een bieding?
Allereerst dient u hiervoor te zijn ingelogd (zie de vorige vraag). Wanneer u bent ingelogd kunt u op de kavels van uw keuze een bieding achterlaten. Hiervoor klikt u op de catalogus in de linker kolom, vervolgens op de betreffende categorie en vervolgens op het kavel van uw keuze. Onderaan de pagina kunt u dan uw bieding plaatsen en op bevestigen drukken. Daarna is uw bod opgenomen in de veiling en wordt er een bevestiging van uw bieding naar het door u opgegeven mailadres verstuurd. Deze bieding zal door de veilingmeester zgn op tafel worden uitgevoerd, en zal net als in de zaal gebeurt in stappen. Vb bod max 200 startprijs kavel is 60 euro bij geen tegenvoeters wint u het kavel voor 60 euro
Bieden kan overigens alleen op de kavels van de veiling die de toevoeging hebben 'open voor online biedingen'.
Wanneer het niet lukt om op deze manier een bieding te plaatsen kunt u uw biedingen ook altijd via email (klikt u daarvoor op de tab 'contact' bovenaan de pagina) of telefonisch doorgeven

Hoe kan ik de catalogus inzien?
Door in de linker kolom op de veiling te klikken komt u in de betreffende catalogus. U ziet hier de verschillende categorieen op een rijtje. Klikt u daarna op de categorie van uw keuze. U ziet de eerste tien kavels van de categorie verschijnen. Wilt u de overige kavels ook zien, dan kunt u dat doen door op de andere kavelnummers boven- en onderaan de pagina te klikken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
U kunt via de optie 'inloggen' een nieuw wachtwoord aanvragen, dat naar uw emailadres wordt toegestuurd.

Ik heb thuis nog kunst of ander interessant materiaal liggen. Is dit misschien van waarde? Is dit interessant voor de veiling?
Voor vrijblijvende informatie over taxaties en inbreng van goederen voor de veiling bent u van harte uitgenodigd contact op te nemen U kunt ook een email sturen via het contactformulier op de contactpagina.

Kan ik voor aanvang van de veiling een veilingcatalogus ontvangen?
Ja, natuurlijk. Als u ons een email stuurt via het mailformulier op de contactpagina met daarin uw adresgegevens, dan krijgt u de catalogus thuis gestuurd. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 5 euro. Wij kunnen u ook een digitaal exemplaar van de catalogus toesturen, zonder kosten. U ontvangt de catalogus ongeveer twee weken voor de veiling. U kunt te zijner tijd ook zelf de pdf-versie downloaden door op 'print versie' te klikken, via de betreffende veiling in de linker kolom.