U bent niet ingelogd inloggen of aanmelden.
mijn biedingen - 0 - of favorieten - 0 -

Aankomende Veiling - open voor biedingen -

Toekomstige Veilingen

Resultaten

Veilingen


Alle objecten in onze veiling zijn omschreven in een catalogus. Klik hiervoor op de desbetreffende veiling is de linker kolom om deze te kunnen zien.

Een week voorafgaand aan de veiling vinden de kijkdagen plaats. Deze dagen bieden u uitgebreid de gelegenheid om kavels te bezichtigen en vragen te stellen.

Bieden op kavels waarin u interesse hebt kan op de volgende manieren:
Online. Op www.aca-auctions.nl kunt u een account aanmaken waarmee u direct in kunt loggen. Wanneer u wilt bieden klikt u in de linker kolom op de betreffende veiling. Om het kavel te vinden klikt u op de categorie waar het toe behoort. Ook kunt u in de zoek balk links boven een woord uit de titel of omschrijving van het kavel typen. Wanneer u het gewenste kavel hebt gevonden, kunt u online een bod plaatsen. U kunt uw biedingen ten alle tijde bekijken door te klikken op 'mijn biedingen' in de linker kolom. Na de veiling is tevens direct zichtbaar of de kavels waarop u hebt geboden aan u zijn toegeslagen, of voor een hoger bedrag zijn verkocht.
Schriftelijk. Tijdens de kijkdagen is er de mogelijkheid een schriftelijk bod achter te laten via een biedformulier. Deze zullen tijdens de kijkdagen aanwezig zijn, vraag hier eventueel naar aan een van onze medewerkers.
Ook kunt u via het contactformulier op onze website een email sturen met uw bod of biedingen. Vermeld hiervoor duidelijk in de mail het kavelnummer, de titel en uw maximale bod. U zult een bevestiging van een van onze medewerkers krijgen wanneer het bod is toegevoegd.
Daarnaast is het nog mogelijk schriftelijke biedingen per post versturen naar:
Klinkhamer Veilinghuis
Vechtstraat 45
Groningen
In de zaal. Als u bij de veiling aanwezig bent kunt u zelf live meebieden. Hiervoor kunt u tijdens de gehele veiling een biedkaart vragen aan het begin van de zaal. Het bieden gaat als volgt: De kavels worden ingezet op de richtprijs, aangegeven tussen haakjes na elk nummer in de catalogus. Biedingen onder dit bedrag worden niet aanvaard. Opdrachtgevers en aanwezigen kunnen ervan uitgaan dat de veilinghouder de inzet als volgt zal verhogen: Tot 100,- met 10,-; van 100,- tot 400,- met 20,-; van
400,- tot 1000,- met 50,-; van 1000,- tot 2000,- met 100,-; van 2000,- tot 5000,- met 200,-; daarboven met 500,-.
Telefonisch. Wanneer u live mee wilt bieden, maar niet zelf aanwezig kunt zijn, is er een mogelijkheid voor telefonisch bieden. Neem hiervoor voorafgaand aan de veiling contact met ons op via het contactformulier op de site, of telefonisch. Vermeld duidelijk de kavels waar u graag op wilt bieden.

Op onze veiling zijn de veilingvoorwaarden van toepassing die bovenaan de pagina kunt vinden.

Na de veiling ontvangt u alleen bericht als er een kavel aan u is toegeslagen, ongeacht of u online, per email of schriftelijk heeft geboden. Ook kunt u de resultaten meteen na de veiling bekijken via onze website. Wanneer u bericht heeft gehad over een kavel dat aan u is toegeslagen kunt u uw kavel in de dagen na de veiling zelf komen ophalen, of tegen een laag tarief laten verpakken en verzenden via PostNL.

Neem voor verdere vragen gerust contact op via de website of met een van de veilinghouder:


M Klinkhamer
0031 (0)6 3616 4867